Kesätiimilinja tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä Ryttylän maalaismaisemassa yhdessä muiden kristittyjen kanssa nuorisotyötä tehden ja retkeillen.

Kesätiimilinjalla kääritään hihat ylös ja tehdään nuorisotyötä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ja muualla Suomessa. Ohjelma on mukautettu tämän hetken rajoitteisiin sopivaksi.

Kesätiimilinja koostuu esimerkiksi seuraavista kokonaisuuksista:

  • Nuorten Maailman tapahtumien, kuten Life-leirin järjestäminen.
  • Retkeilytaitojen opettelua ja yhteistä vaeltamista. Ei tarvita aiempaa kokemusta. Opisto tarjoaa retkille teltat ja retkikeittimet.
  • Uskovaiset nuoret ry:n tekemään nettinuorisotyöhön tutustumista ja tekemistä.
  • Raamatun opiskelua.

 

Kesätiimilinjalla saat laittaa Luojalta saamasi arkiset taitosi, organisointikykysi, luovuutesi, musikaalisuutesi ja puhujanlahjasi peliin evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Tärkeä osa kesää on myös kasvu kristittynä ja Raamatun opiskelu. Kesätiimilinja tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden oppia paljon uutta nuorisotyöstä, Jumalasta, itsestäsi, tiimityöskentelystä, retkeilystä ja monesta muusta.

Tervetuloa viettämään mukavaa kesämeininkiä lähetyskeskuksen nuorekkaassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä.

Hae kesätiimilinjalle jo tänään!

Alaikäraja 16 vuotta, yläikäraja 30 vuotta.

Tiimi alkaa 6.6. ja päättyy 8.8.2022.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko (Huom. opiskelumaksu kattaa opetuksen, ruoat ja majoituksen arkena. Viikonloppuisin emme tarjoa ruokailua, ellei tiimi osallistu silloin jonkin tapahtuman toteuttamiseen.)

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tarvitset suosittelijaksi esim. nuorisotyöntekijän tai muun kristillisen työn työntekijän. Kun saamme hakemuksesi, pyydämme sinulta tämän suosittelijan nimen ja yhteystiedot.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: topias@merio.com

 

Tiimiä ohjaa kesällä 2022 Topias Meriö.

Hei! Olen Topias Meriö. Olen nuorisotyöntekijä ja seikkailukasvattaja. Vapaa aikanani liikun paljon luonnossa ja luen kaikesta maan ja taivaan väliltä. Olen aina valmis keskustelemaan kirkkohistoriasta, käsitöistä ja kielistä.

Ajattelen, että elämä on seikkailu, joka haastaa monella tapaa ja
tarjoaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Kesätiimilinjassa minua innostaa se, että saan olla tukemassa muiden hengellistä ja henkistä kasvua. Kesän aikana tulen viemään sinut moniin seikkailuihin, ja tulet huomaamaan, miten monenlaisia lahjoja sinulla on.