Kesätiimilinja tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä Ryttylän maalaismaisemassa yhdessä muiden kristittyjen kanssa nuorisotyötä tehden ja retkeillen.

Kesätiimissä kääritään hihat ylös ja tehdään nuorisotyötä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ja muualla Suomessa. Ohjelma on mukautettu tämän hetken rajoitteisiin sopivaksi.

Kesätiimi koostuu neljästä kokonaisuudesta:

  • Toimintamatkat ympäri Suomen, joissa osallistutaan Kansanlähetyksen paikallisen nuorisotyön tekemiseen

  • Retkeilytaitojen opettelua ja yhteistä vaeltamista. Ei tarvita aiempaa kokemusta. Opisto tarjoaa retkille teltat ja retkikeittimet.

  • Uskovaiset nuoret ry:n tekemään nettinuorisotyöhön tutustumista ja tekemistä

  • Raamatun opiskelua

Kesätiimissä saat laittaa Luojalta saamasi arkiset taitosi, organisointikykysi, luovuutesi, musikaalisuutesi ja puhujanlahjasi peliin evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Tärkeä osa kesää on myös kasvu kristittynä ja Raamatun opiskelu. Kesätiimi tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden oppia paljon uutta nuorisotyöstä, Jumalasta, itsestäsi, tiimityöskentelystä, retkeilystä ja monesta muusta.

Tervetuloa viettäämään mukavaa kesämeininkiä lähetyskeskuksen nuorekkaassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä.

Hae kesätiimin jo tänään!

Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Tiimi alkaa 1.6. ja päättyy 3.8.2020.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tarvitset suosittelijaksi esim. nuorisotyöntekijän tai muun kristillisen työn työntekijän. Kun saamme hakemuksesi, pyydämme sinulta tämän suosittelijan nimen ja yhteystiedot.

Kesätiimistä vastaa: Topias Meriö
Kysyttävää? Ota yhteyttä:
topias@merio.fi, 0451166150.