Kesätiimilinja tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä Ryttylän maalaismaisemassa yhdessä muiden kristittyjen kanssa nuorisotyötä tehden.

Kesätiimissä kääritään hihat ylös ja tehdään nuorisotyötä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ja muualla Suomessa. Kiinnostuksesi mukaan saatat päästä mukaan järjestämään ripareita, lasten leirejä, aktioita tms. Myös Nuorten Kesä kuuluu jokaisen kesätiimiläisen lukujärjestykseen.

Kesätiimissä saat laittaa Luojan suomat arkiset taitosi, musikaalisuutesi, organisointikykysi, luovuutesi ja puhujanlahjasi peliin evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Tärkeä osa kesää on myös kasvu kristittynä ja Raamatun opiskelu. Kesätiimi tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden oppia paljon uutta nuorisotyöstä, Jumalasta, itsestäsi, tiimityöskentelystä jne.

Rentoa kesämeininkiä lähetyskeskuksen nuorekkaassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä.

Toivottavasti innostuit ja haet kesätiimiin!

Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Tiimi alkaa 1.6. ja päättyy 3.8.2020.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tarvitset suosittelijaksi esim. nuorisotyöntekijän tai muun kristillisen työn työntekijän. Kun saamme hakemuksesi, pyydämme sinulta tämän suosittelijan nimen ja yhteystiedot.

Kesätiimistä vastaa: Topias Meriö
Kysyttävää? Ota yhteyttä:
topias@merio.fi, 0451166150.