Kesätiimilinja tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä Ryttylän maalaismaisemassa yhdessä muiden kristittyjen kanssa nuorisotyötä tehden.

 

kuva: Minttu Manninen

Kesätiimilinjalla kääritään hihat ylös ja tehdään nuorisotyötä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ja muualla Suomessa. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Nuorten Maailman kanssa esimerkiksi tapahtumia, kuten Life-leiriä järjestäen. Mukaan mahtuu myös Raamatun opiskelua ja aikaa hengelliselle kasvulle.

Kesätiimilinjalla saat laittaa Luojalta saamasi arkiset taitosi, organisointikykysi, luovuutesi, musikaalisuutesi ja puhujanlahjasi peliin evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Tärkeä osa kesää on myös kasvu kristittynä ja Raamatun opiskelu. Kesätiimilinja tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden oppia paljon uutta nuorisotyöstä, Jumalasta, itsestäsi, tiimityöskentelystä ja monesta muusta.

Hae kesätiimilinjalle jo tänään! Käsittelemme hakemuksia vuoden 2023 alusta alkaen.

Alaikäraja 16 vuotta, yläikäraja 26 vuotta.

Tiimi alkaa 5.6. ja päättyy 6.8.2023.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko (Huom. opiskelumaksu kattaa opetuksen, ruoat ja majoituksen. Viikonloppuisin emme tarjoa ruokailua, ellei tiimi osallistu silloin jonkin tapahtuman toteuttamiseen.)

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tarvitset suosittelijaksi esim. nuorisotyöntekijän tai muun kristillisen työn työntekijän. Kun saamme hakemuksesi, pyydämme sinulta tämän suosittelijan nimen ja yhteystiedot.

Lähtökohtaisesti hyväksymme linjalle koko kesäksi hakevia opiskelijoita. Lyhyemmistä osallistumisista neuvotellaan erikseen.

 

Linjasta vastaavat kesällä 2023 Pinja Manninen ja Juha Alenius.

Olen Pinja Manninen Vaasasta. Tykkään urheilusta monipuolisesti. Erityisiä lemppareita tanssiminen ja uiminen. Kesässä parasta on lämpö ja mahdollisuudet puuhailla paljon kaikenlaista. Kesätiimiltä odotan eniten yhteisiä hetkiä uusien ystävien kanssa, kesän tapahtumia ja eräretkeä.

 

 

Olen Juha Alenius Jyväskylästä. Pidän joukkuelajeista ja Ryttylän kesästä.  Kesätiimiltä odotan nuotioiltoja ja eri tapahtumia.