Kesätiimilinja tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä Ryttylän maalaismaisemassa yhdessä muiden kristittyjen kanssa nuorisotyötä tehden.

 

kuva: Minttu Manninen

Kesätiimilinjalla kääritään hihat ylös ja tehdään nuorisotyötä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ja muualla Suomessa. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Nuorten Maailman kanssa esimerkiksi tapahtumia, kuten Life-leiriä järjestäen. Mukaan mahtuu myös Raamatun opiskelua ja aikaa hengelliselle kasvulle.

Kesätiimilinjalla saat laittaa Luojalta saamasi arkiset taitosi, organisointikykysi, luovuutesi, musikaalisuutesi ja puhujanlahjasi peliin evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Tärkeä osa kesää on myös kasvu kristittynä ja Raamatun opiskelu. Kesätiimilinja tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden oppia paljon uutta nuorisotyöstä, Jumalasta, itsestäsi, tiimityöskentelystä ja monesta muusta.

Hae kesätiimilinjalle jo tänään! 

Alaikäraja 16 vuotta, yläikäraja 26 vuotta.

Tiimi alkaa 3.6. ja päättyy 2.8.2024. Huom! voit hakea, vaikka olisit hakenut myös esim. isoseksi tai aktioon. Se voidaan lukea osaksi kesätiimiä. Kerro tästä hakemuksessasi.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko (Huom. opiskelumaksu kattaa opetuksen, ruoat ja majoituksen. Viikonloppuisin emme tarjoa ruokailua, ellei tiimi osallistu silloin jonkin tapahtuman toteuttamiseen.)

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tarvitset suosittelijaksi esim. nuorisotyöntekijän tai muun kristillisen työn työntekijän. Kun saamme hakemuksesi, pyydämme sinulta tämän suosittelijan nimen ja yhteystiedot.

Lähtökohtaisesti hyväksymme linjalle koko kesäksi hakevia opiskelijoita. Lyhyemmistä osallistumisista neuvotellaan erikseen.

 

Kesätiimiä ohjaa vuonna 2024 Otto Oikarinen.

Olen Otto Oikarinen, 22-vuotias tietotekniikan diplomi-insinööriopiskelija Lappeenrannasta. Alunperin olen kotoisin Lapinlahdelta, Pohjois-Savosta. Menneenä kahtena vuotena olen saanut olla Kansanlähetyksen nuorisotyön kesätyöntekijänä Ryttylässä kahtena kesänä sekä vastuunkantajana Nuorten Maailman tapahtumissa. Nämä kesät on olleet kirkkaasti elämäni parhaita kesiä ja on ollut hienoa nähdä, miten Jumala todella toimii nuorten keskellä ripareilla ja muissa kesän tapahtumissa.

Uskon, että Jumalalla on tulevaakin kesää varten hyvä suunnitelma. Odotankin kesästä eniten sitä, mitä hän haluaa opettaa minulle, sinulle ja ihmisille ympärillämme itsestään ja Sanastaan. Odotan myös sitä, että pääsee nauttimaan Ryttylän kesäisestä miljööstä uintireissujen ja kaikenlaisen yhteisen tekemisen kautta. En itse keksi parempaa tapaa viettää kesää. Toivottavasti nähdään kesällä 🙂