Sinulle, joka haluat tuntea Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Keskeisiä linjalla opiskeltavia aiheita ovat Raamatun tuntemus, lähetystyö, käytännön evankeliointi sekä kristilliseen uskoon ja elämään liittyvät ajankohtaiset aiheet.

Vuosi tai puolikas lukion tai muun koulun jälkeen, hengähdystauko työelämästä tai mikä tahansa muu sopiva kohta kannattaa ehdottomasti käyttää opiskellen Raamattua. Opinnot antavat myös työkaluja oman paikan ja lahjojen löytämiseen sekä valmiuksia hengelliseen työhön. Koko Raamattua ei ehditä luennoimaan läpi vuodessa, mutta se käydään pääpiirteissään läpi. Niitä kirjoja, joita ei luennoida, käsitellään muulla tavoin (esim. tenttimällä tai tekemällä kirjoihin liittyviä tehtäviä).

HAE NYT LUKUVUODELLE 2024-2025

LUKUVUOSI 2024-2025

Lukuvuosi 2024-2025 alkaa 11.8.2024 (syyslukukausi 11.8.-20.12.2024, kevätlukukausi 7.1.-28.5.2025). Voit opiskella koko lukuvuoden tai pelkästään syys- tai kevätlukukauden. Voit jättää hakemuksen koska vaan ympäri vuoden, eli vaikka heti! Hakemus käsitellään n. 1-2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Kesällä hakemuksen käsittelyaikaan vaikuttavat työntekijöiden lomat. Hakemus kannattaa jättää hyvissä ajoin ennen lukukauden alkua, mutta lukuvuoden alettuakin voit kysellä vielä vapaista paikoista.

Opiskelu raamattulinjalla maksaa 85 € / ma-pe kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneessa majoittuva maksaa lisämaksua 15 euroa / viikko. Opintoihin on mahdollista saada KELAn opintotukea. Katso lisää KELAn sivuilta.

Jos et pääse koko lukukaudeksi, niin tutustu arkiperiodeihin tästä.

Ole rohkeasti yhteydessä linjavastaavaan missä tahansa hakemiseen tai raamattulinjaan liittyvässä asiassa! (katso myös: kansanlahetysopisto.fi/info/usein-kysytyt-kysymykset/

Linjavastaava

Haapanen Jarkko

raamattulinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

jarkko.haapanen@sekl.fi

+358 44 550 5818