Sinulle, joka haluat tuntea Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Keskeisiä linjalla opiskeltavia aiheita ovat Raamatun tuntemus, lähetystyö, käytännön evankeliointi sekä kristilliseen uskoon ja elämään liittyvät ajankohtaiset aiheet.

Vuosi tai puolikas lukion tai muun koulun jälkeen, hengähdystauko työelämästä tai mikä tahansa muu sopiva kohta kannattaa ehdottomasti käyttää opiskellen Raamattua. Opinnot antavat myös työkaluja oman paikan ja lahjojen löytämiseen sekä valmiuksia hengelliseen työhön. Koko Raamattua ei ehditä luennoimaan läpi vuodessa, mutta se käydään pääpiirteissään läpi. Niitä kirjoja, joita ei luennoida, käsitellään muulla tavoin (esim. tenttimällä tai tekemällä kirjoihin liittyviä tehtäviä).

Kansanlähetysopiston 2020-2021 lukuvuosi alkaa 9.8.2020 ja päättyy 28.5.2021. Voit opiskella koko lukuvuoden tai pelkästään syys- tai kevätlukukauden. Voit jättää hakemuksen koska vaan ympäri vuoden, eli vaikka heti! Hakemus käsitellään n. 1-2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Hakemuksen käsittelyaikaan vaikuttavat työntekijöiden lomat. Hakemus kannattaa jättää hyvissä ajoin ennen lukukauden alkua, mutta lukuvuoden alettuakin voit kysellä vielä vapaista paikoista.

Huom! Lukukaudelle 2020-2021 vielä mahtuu mukaan, ole rohkeasti yhteydessä linjavastaavaan! 

Opiskelu raamattulinjalla maksaa 85 € / ma-pe. Opintoihin on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Jos et pääse koko lukukaudeksi, niin tutustu arkiperiodeihin tästä

Ole rohkeasti yhteydessä linjavastaavaan missä tahansa hakemiseen tai raamattulinjaan liittyvässä asiassa!

Linjavastaava

Haapanen Jarkko

raamattulinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

jarkko.haapanen@sekl.fi

044 550 5818, 019 779 2235