Haluatko tutustua vieraaseen kulttuuriin sekä lähetys- ja kehitysyhteistyöhön?

Reilun kuukauden pituisella valmennusjaksolla Kansanlähetysopistolla perehdytään lähetystyön perusteisiin ja monimuotoisuuteen, saadaan eväitä kielitaitoon ja uuteen kulttuuriin sopeutumiseen.  Linjojen yhteisillä raamattuperiodeilla saadaan eväitä omaan hengelliseen elämään.

Ulkomaanjaksolla pääset palvelemaan lähetystyössä jossain Kansanlähetyksen työalueella tai jonkun muun yhteistyötahon kanssa. Samalla opit paikallista kieltä, kulttuuria sekä yhteistyötaitoja toisen kulttuurin parissa.  Ulkomaanjakso voi olla 2-24 kuukauden mittainen ja siitä sovitaan opiskelun alkaessa kun laaditaan yhdessä henkilökohtainen opintosuunnitelma. Opiskelu ulkomailla on luonteeltaan itsenäistä ja sisältää päättötyön sovitusta aiheesta. Opintoihin voi hakea Kelan opintotukea.

Mahdollisia ulkomaan kohteita ja tehtäviä ovat mm.
• luokanopettajia Etiopiaan ja keskiseen Aasiaan kouluvuodeksi 2020-2021
• lastenhoitajaksi Japaniin syksystä 2020 alkaen
• toimisto-, kurssi- ja kirjastoapulaiseksi Lähi-Itään

Haku kansainvälisyyslinjalle on jatkuva. Seuraavat valmennusjaksot alkavat 9.8.2020 ja tammikuun alussa 2021. Kysy myös kesäkansainvälisyyslinjan mahdollisuuksista.

Lisätietoja saat linjavastaavalta. Ota yhteyttä linjavastaava Laura Järviseen. Lauraan saat yhteyden puhelimella 044 4477 805 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sekl.fi

15.4.2020 alkaen toistaiseksi yhteydenotot timo.tuikka@sekl.fi, 044 5651391

 

Linjavastaava

Järvinen Laura

kansainvälisyys- ja nuorisotyölinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

laura.jarvinen@sekl.fi

044 447 7805