Maailmanlähetyksen ja evankelioinnin opintolinja, erityisesti maahanmuuttajille

varustaa toimimaan
- Suomessa monikulttuurisessa tavoittavassa hengellisessä työssä (seurakuntien ja kristillisen järjestön palveluksessa)
- ulkomailla lähetystyössä (seurakuntien ja lähetysjärjestön lähettämänä)

Lisätietoa: timo.tuikka@sekl.fi /044 5651391

Koulutus on suunnattu erityisesti maahanmuuttajille, jolloin opetuksessa ja tulkkauksessa pyritään huomioimaan osallistujien kielellinen osaaminen. Koulutus varustaa toimimaan Suomessa monikulttuurisessa tavoittavassa hengellisessä työssä (seurakuntien ja kristillisten järjestöjen palveluksessa) ja ulkomailla lähetystyössä (seurakuntien ja lähetysjärjestöjen lähettämänä).

Opintojen rakenne:

• Kaikille yhteinen lähiopetusjakso 4-5 kk
• Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukainen jatko-opiskelu 4-6 kk, joka sisältää käytännön harjoittelua, mentorointia ja lisäopiskelua opiskelijan kanssa yhteisesti sovituilla alueilla (kielellinen, teologinen ja sielunhoidollinen osaaminen, opetustaidot tms.) Jakso sisältää myös säännöllisiä yhteisiä etäkokoontumisia ja päätöskokoontumisen opistolla.

Koulutusta on ollut synnyttämässä laajapohjainen työryhmä (luterilaisen kirkon ja sen järjestöjen sekä vapaiden suuntien edustajia). Koulutuksen toteuttaa Kansanlähetysopisto opintolinjana, johon voi saada opintotukea tai muuta opiskeluun tarkoitettua tukea koko opiskelun ajaksi. Osaamisalueiden tarkemmassa sisällössä huomioidaan opiskelijoiden kulttuuri- ja osaamistausta sekä yksilölliset tavoitteet, jotka selvitetään hakuhaastattelussa. Seuraava koulutus alkaa 13.8.2023.

Lisätietoja: Timo Tuikka, timo.tuikka@sekl.fi, 044 565 1391.

HAKULOMAKE

Tuikka Timo

lähetyslinjan ja kansainvälisyyslinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

timo.tuikka@sekl.fi

+358 44 565 1391