Millaista on opiskelu verkkoraamattukoulussa?

Verkkoraamattukoulussa opiskellaan verkkokursseilla. Ne ovat kahden tai kolmen kuukauden mittaisia, ja niissä käydään opettajan johdolla läpi Raamatun kirjoja tai jotain teemaa. Opiskelu etenee suunnitellun ohjelman mukaisesti, johon kuuluu itsenäistä työskentelyä sekä keskusteluja verkon välityksellä.

Osallistumalla aktiivisesti kurssiin niistä hyötyy eniten. Työpanos on kuitenkin mitoitettu sellaiseksi, että se ei edellytä päätoimista opiskelua. Muutamia tunteja viikossa riittää vallan hyvin.

Kurssit ovat pääasiallisesti etäopiskelua, mutta niihin kuuluu valinnainen lähijakso Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Kursseilla käytämme Moodle-nimistä alustaa. Siellä opiskelijat tapaavat toisensa ja ohjaajan. Oppimisympäristö on selainpohjainen (esim. Google Chrome, Firefox), joten sinne pääsee yksinkertaisesti netin kautta.

 

Miten kursseille haetaan?

Verkkoraamattukoulun kursseille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Voit ilmoittautua mukaan yhdelle tai useammalle kurssille valintasi mukaan. Saat sähköpostitse tiedon hyväksynnästä sekä ohjeet, miten maksaa kurssimaksu ja kirjautua oppimisympäristöön.

 

Onko minusta ikäihmisenä verkko-opiskeluun?

Ehdottomasti on, jos muuten käytät tietokonetta ja nettiä tai haluat opetella tietotekniikan käyttöä. Kursseillamme on ollut kaikenikäisiä ja he ovat opiskelleet menestykkäästi. Ikä ei ole este osallistua verkkoraamattukouluun!

 

Millaista tekniikkaa kurssille osallistuva tarvitsee?

Verkkoraamattukouluun osallistuminen edellyttää, että sinulla on säännöllisesti käytössäsi tietokone internet-yhteydellä. Sivut toimivat parhaiten Mozilla Firefox tai Google Chrome selaimilla. Parhaiten sivut näkyvät, jos ikkunan koko on 800×600 tai suurempi. Tarkista, että selainohjelma hyväksyy evästeet (cookies).

Tarvitset myös voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

 

Saako opiskelusta todistuksen?

Verkkokurssin suorittanut saa kurssin päätteeksi todistuksen.

 

En löytänyt vastausta kysymykseeni.

Lisätietota voit kysyä verkkokoulutusvastaavalta, mattias.kaitainen@sekl.fi

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890