Pitkät opintolinjat

Kaikilla Kansanlähetysopiston linjoilla perehdytään Raamattuun – uskomme perustaan. Pitkät opintolinjat alkavat elokuun lopulla ja tammikuussa. Opiskelu kestää linjasta riippuen 1-2 lukukautta, poikkeuksina kansainvälisyyslinja ja palvelutyölinja, joissa opiskelun voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa.
Katso tarkemmin pitkistä opintolinjoista

Kesälinjat

Kesälinjat kestävät kaksi kuukautta. Niihin haku on kevätlukukaudella maalis–toukokuussa.
Katso tarkemmin kesälinjoista

Arkiperiodit

Kansanlähetysopiston kaikille avoimet arkiperiodit on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen. Arkiperiodit ovat 3–5 päivän mittaisia lyhytkursseja syys- ja kevätlukukausien aikana.
Katso tarkemmin arkiperiodeista

Opintomatkat

Kansanlähetysopisto järjestää vuosittain opintomatkoja Israeliin, Turkkiin tai muihin kohteisiin, joissa pääsee tutustumaan kristillisyyden historiaan ja nykypäivään.
Katso tarkemmin opintomatkoista

Verkkoraamattukoulu

Verkkoraamattukoulu on joustava ja nykyaikainen tapa opiskella. Se mahdollistaa etäopiskelun, mutta voit silti kokea yhteyttä toisten opiskelijoiden kanssa verkon välityksellä.
Katso tarkemmin Verkkoraamattukoulusta

Viikonloppukurssit ja -tapahtumat

Viikonloppuisin talomme täyttyy monenlaisista lyhytkursseista ja tapahtumista.
Katso tarkemmin viikonlopputarjonnastamme

Kansanlähetyskoulu

"Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään paikkasi suuressa tehtävässä julistaa Kristusta ja rakastaa lähimmäisiämme." –Mika Tuovinen
Katso tarkemmin Kansanlähetyskoulusta