Raamattu on Jumalan rakkauskirje ihmisille. Miksi kuitenkin usein otamme käteemme kaukosäätimen tai Raamatun sijaan jonkin muun kirjan? Miksi Raamattu ei tunnu antavan mitään, vaikka sitä lukisi säännöllisestikin? Kurssitarjonta sivun alalaidassa

Haluatko ymmärtää paremmin Raamattua? Kiinnostaako lähetys? Mietitkö, miten kristillistä uskoa voisi puolustaa siihen kohdistuvia hyökkäyksiä vastaan? Haluatko keskustella, pohtia ja kysellä yhdessä muiden kanssa? Tahdotko opiskella kristillistä uskoa, mutta et pysty lähtemään pois kotoa pitkille kursseille?

Kansanlähetyksen verkkokurssit on joustava ja nykyaikainen tapa opiskella. Se mahdollistaa etäopiskelun, mutta voit silti kokea yhteyttä toisten opiskelijoiden kanssa verkon välityksellä. Kurssit on mitoitettu sinulle, joka haluat opiskella, mutta et päätoimisesti. Tutustuthan kursseihimme. Ja tervetuloa opiskelemaan!

 

Työmuodot

Kursseilla opiskellaan verkossa. Työtavat vaihtelevat laajasti kuunneltavista podcasteistä itsenäiseen lukemiseen, tehtäviin ja keskusteluun. Kursseja suorittaakseen ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin. Kaikki podcastit tai luennot on kuunneltavissa Moodle-alustalta oman aikataulusi mukaan. Mikäli live-luentoja järjestetään, ne nauhoitetaan myöhemmin katsottaviksi. Kurssit usein jaottuvat viikoittaisiin jaksoihin. Viikottaisella rytmillä Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Kurssilla työskentely on pyritty ajoittamaan siten, että kurssit eivät ole liian raskaita suorittaa työelämän ohessa. Kursseilla onkin pyritty huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Kurssien suorittamiseen kuluu n. 3-4 tuntia viikossa.

Kurssien yhteydessä on mahdollisuus osallistua yhteiselle lähijaksolle. Lähijaksona voi toimia Kansanlähetysopiston viikonlopputapahtuma tai arkiperiodi. Lähijaksoista tiedotetaan kurssikohtaisesti.

HUOM. Korona-aikana verkkokurssin voi suorittaa osallistumatta lähijaksolle. Tästä syystä lähijakso on valinnainen verkkokursseilla vuoden 2022 syksyyn asti.

Oppimateriaali

Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssista riippuen opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattivassa kurssin päätyttyä omalle laitteelle.

Kenelle kurssit sopivat?

Kansanlähetys järjestää erilaisia verkkokursseja niin vaikeusasteen kuin aiheen kannalta. Verkko-opiskelu Kansanlähetysopistossa on ihanteellinen opiskelumuoto hiljattain uskoontulleelle tai sellaiselle kristitylle, jonka Raamattu on jäänyt pölyttymään hyllyyn. Raamattunsa hyvin tuntevat puolestaan voivat valita soveltavia viikkotehtäviä sekä hyötyä ajatustenvaihdosta muiden kurssilaisten kanssa. Näille kursseille otetaan siten hyvinkin eritaustaisia opiskelijoita yhdessä rikastumaan Jumalan Sanasta ja siitä, että jokaisella on jotakin annettavaa.

Verkkokursseista vastaa:

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Tulevat lyhytkurssit, joilla on etäosallistumismahdollisuus