Raamattu on Jumalan rakkauskirje ihmisille. Miksi kuitenkin usein otamme käteemme kaukosäätimen tai Raamatun sijaan jonkin muun kirjan? Miksi Raamattu ei tunnu antavan mitään, vaikka sitä lukisi säännöllisestikin?

Haluatko ymmärtää paremmin Raamattua? Kiinnostaako lähetys? Mietitkö, miten kristillistä uskoa voisi puolustaa siihen kohdistuvia hyökkäyksiä vastaan? Haluatko keskustella, pohtia ja kysellä yhdessä muiden kanssa? Tahdotko opiskella kristillistä uskoa, mutta et pysty lähtemään pois kotoa pitkille kursseille?

Verkkoraamattukoulu on joustava ja nykyaikainen tapa opiskella. Se mahdollistaa etäopiskelun, mutta voit silti kokea yhteyttä toisten opiskelijoiden kanssa verkon välityksellä. Kurssit on mitoitettu sinulle, joka haluat opiskella mutta et päätöimisesti. Tutustuthan kursseihimme. Ja tervetuloa opiskelemaan!

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Viikoittain kurssin sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Työtavat vaihtelevat itsenäisistä tehtävistä ja testeistä keskusteluun. Koska vuorovaikutteisuus on olennainen osa kurssia, tulisi opiskeluun pystyä käyttämään vähintään pari kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan.

Oppimateriaali

Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Kurssin hinta: 100 € (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 75 €). Kurssimaksu kattaa verkko-opiskelun sekä lähiopetusjakson täysihoito-osuuden Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Lähijaksolla maksetaan vain lähijakson oma kurssimaksu 20 €.

Kenelle kurssi sopii?

Verkkoraamattukoulu on ihanteellinen peruskurssi hiljattain uskoontulleelle tai sellaiselle kristitylle, jonka Raamattu on jäänyt pölyttymään hyllyyn. Raamattunsa hyvin tuntevat puolestaan voivat valita soveltavia viikkotehtäviä sekä hyötyä ajatustenvaihdosta muiden kurssilaisten kanssa. Tälle kurssille otetaan siten hyvinkin eritaustaisia opiskelijoita yhdessä rikastumaan Jumalan Sanasta ja siitä, että jokaisella on jotakin annettavaa.

Verkkokursseista vastaa:

Haapanen Jarkko

raamattulinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

jarkko.haapanen@sekl.fi

044 550 5818, 019 779 2235