Viisiottelija Laura Salminen on kiitollinen, että malttoi istahtaa raamattukoulun penkille

15.3.2020

Syksyn 2016 viisiottelija Laura Salminen opiskeli Raamattua Kansanlähetysopistolla.

Päätös syntyi saman vuoden kesällä.

– Avasin autoradion palatessani uintitreeneistä viime kesänä. Radio Deiltä tuli ohjelmaa Kansanlähetyspäiviltä. Teijo Peltolan puhe kosketti minua syvästi. Kansanlähetys ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Myöhemmin minulle selvisi, että täällä voisi myös opiskella.

– Iloitsen suuresti, kun saan olla täällä syventämässä suhdettani Jumalaan ja hänen sanaansa. Aluksi tuntui kyllä mahdottoman vaikealta istua oppitunneilla. Minähän en juuri koskaan istu. Liikun tai lepään, nuori nainen nauraa.

 

Teksti ja kuva: Virpi Kurvinen

Lue koko artikkeli Uusi Tie -lehdestä 07.09.2016.