Lähetystyö avautui Kansanlähetysopistolla tohtoritutkinnon jälkeen

28.8.2019

Sakari ja Johannes Heinonen varttuivat lähetyslapsina Afrikassa. Pian he yhdistävät taitonsa ja yhteiset mielenkiinnon kohteensa kansainvälisessä medialähetysprojektissa. Insinööriksi valmistunut Sakari sai viime keväänä päätökseen ensimmäisen työkauden Kansanlähetyksen lähetystyöntekijänä SAT-7 mediajärjestön parissa Kyproksella. Hän on palaamassa Kyprokselle puolen vuoden kotimaanjakson jälkeen. Työ lähetysteknikkona jatkuu, mutta rinnalle tulee uusi projekti, kun Johannes-veljestä tulee työpari. Veljekset ovat ryhtymässä työhön kristillisen animaatiosarjan parissa.

Mediatiimi valmensi animaation työstämiseen

Johannes Heinonen väitteli luonnontieteiden tohtoriksi ekologiasta vuonna 2016 ja lähti sitten töihin Saksaan. Sen jälkeen hän on opiskellut Kansanlähetysopiston apologialinjalla ja kirjoittanut nuorille ja aikuisille suunnatun, vielä julkaisemattoman, fantasiakirjan englannin kielellä. Viime kesänä Johannes osallistui Kansanlähetysopiston mediatiimin kurssille.

Nyt Johannes Heinonen on Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan opiskelija. Ulkomaanjakso alkaa syyskuussa Kyproksella.

 

Teksti ja kuva: Virpi Kurvinen.

Lue koko artikkeli Uusi Tie -lehdestä 28.08.2019.

Turunen Harri

infrastruktuuriasiantuntija, Kansanlähetys

harri.turunen@sekl.fi

+358 44 4477835

Järvinen Laura

nuorisotyölinjan, pavelutyölinjan ja seniorilinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

laura.jarvinen@sekl.fi

+358 44 447 7805