Jumala on — Don Carson (tulkattu suomeksi)

16.4.2016

Don Carson: Jumala on

Mooseksesta Johanneksen ilmestykseen; millaisen kokonaiskuvan Raamattu antaa Jumalasta? Miten tämä kuva poikkeaa ihmisten yleisistä Jumalakäsityksistä? Entä mikä on ihmisen asema suhteessa Raamatun Jumalaan?

Tilaisuus pidettiin Ryttylän Kansanlähetysopistolla 16.4.2016 tapahtumassa Apologiaforum 2016 – ”Minun sanani eivät katoa.” Raamattu suurennuslasin alla. 

 Tapahtumassa keskityttiin Raamattuun ja sen arvovaltaan, inspiraatioon ja tulkintaan eri näkökulmista.

Tapahtuman pääpuhuja Don Carson toimii Uuden testamentin tutkijaprofessorina Trinity Evangelical Divinityssa, Illinoisissa, USA:ssa. Carson on kirjoittanut yli 50 kirjaa ja toimittanut esimerkiksi Raamatun kommentaarisarjan ja sarjan Raamatun teologiasta.