Raamattulinja – syvälle Sanaan pureutumista

 

Sinulle, joka haluat tuntea Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Keskeisiä linjalla opiskeltavia aiheita ovat Raamatun tuntemus, lähetystyö, käytännön evankeliointi sekä kristilliseen uskoon ja elämään liittyvät ajankohtaiset aiheet.

Vuosi tai puolikas lukion tai muun koulun jälkeen, hengähdystauko työelämästä tai mikä tahansa muu sopiva kohta kannattaa ehdottomasti käyttää opiskellen Raamattua. Opinnot antavat myös työkaluja oman paikan ja lahjojen löytämiseen sekä valmiuksia hengelliseen työhön. Koko Raamattua ei ehditä luennoimaan läpi vuodessa, mutta se käydään pääpiirteissään läpi. Niitä kirjoja, joita ei luennoida, käsitellään muulla tavoin (esim. tenttimällä tai tekemällä kirjoihin liittyviä tehtäviä).

Haku syyslukukaudelle 2018 tai koko lukuvuodelle 2018-2019 on jatkuva (syyslukukausi alkaa 12.8.2018). Täytä hakemus netissä ja se käsitellään noin 1-3 viikon sisällä.

Opintosuunnitelmat: Tutustu kevään 2014 ja syksyn 2014  opintosuunnitelmiin. Niistä näet suurin piirtein, millaisista opinnoista on kyse. Opettajissa / aihessa on vuosittain pientä eroa.

Hae raamattulinjalle täyttämällä Hakulomake

Jos et pääse koko lukukaudeksi, niin tutustu raamattuperiodeihin tästä

Lisätietoja antaa linjavastaava Jarkko Haapanen, etunimi.sukunimi@sekl.fi, 044 5505 818

Eväitä elämääsi