Nuorisotyölinja

Share

Haluaisitko kasvaa uskossasi? Kiinnostaisiko lähteä seikkailuun Jumalan kanssa? Kaipaatko kokea yhteyttä toisten kristittyjen kanssa? Haluaisitko löytää lahjasi, entä laittaa ne likoon Jumalan valtakunnan hyväksi? Kiinnostaako lapsi- ja/tai nuorisotyö?

Jos vastasit ainakin yhteen kysymykseen kyllä, niin nuorisotyölinja on juuri sinun paikkasi! Nuorisotyölinja on 5-12 kuukauden mittainen prosessi syvemmälle opetuslapseuteen.

1. Pääset laittamaan lahjasi likoon erilaisissa lapsi- ja nuorisotyön projekteissa ja saat oppia monia uusia taitoja. Tehtävät suoritetaan yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa.

2. Saat kasvaa henkilökohtaisessa uskossasi, raamattuluentojen, henkilökohtaisten hiljentymisten ja tiimin kristillisen yhteisöllisyyden kautta.

3. Nuorisotyölinja on tiimi, jossa kasvamme sekä yhdessä, että yksilöinä. Kun teemme Jumalan valtakunnan hommia yhdessä, saat mahtavan kokemuksen siitä, mitä on kristittyjen yhteys!

Nuorisotyön opintoihin sisältyy muun muassa kouluvierailuja, pieniä ja isoja kristillisiä nuorten tapahtumia, junnutyötä, ripareita, nuorten kristillisessä mediassa vaikuttamista. Opintoja suunnitellaan myös sinun mielenkiintojesi ja lahjojesi mukaan. Teemme parhaamme, että aikasi nuorisotyölinjalla kuluisi niiden asioiden parissa, jotka sinua kiinnostavat nuorisotyössämme.

Nuorisotyölinjalla on käyttöä juuri sinun lahjoillesi! Olitpa taiteellinen, musikaalinen, evankelioinnista innostunut, järjestelijä-tyyppi, draaman taitaja, puhuja, ryhmän ohjaaja, innokas rukoilija tai et mitään näistä vaan jotain aivan muuta, olet lahjoinesi ja kiinnostuksen kohteinesi kaivattu lisä nuorisotyölinjalaisten joukkoon.

Nuorisotyölinjan hakija tarvitsee kaksi suosittelijaa, jotka tuntevat hakijan ja joiden tulisi olla mukana kristillisessä työssä (esim. nuorteniltojen vetäjä, nuorisotyön ohjaaja tai pappi). Mikäli sinulla ei ole elämässäsi tällaista henkilöä, laita hakemuksen suosittelijakenttään kuitenkin jonkun sinut tuntevan aikuisen henkilön yhteystiedot.

Nuorisotyölinjalle on jatkuva haku. Linjaa suositellaan 18-30 -vuotiaille. Ikäraja on joustava

Kysyttävää? Ota yhteyttä linjavastaava Laura Järviseen. Lauraan saat yhteyden puhelimella 044 4477 805 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sekl.fi

Hakulomake

 

Käy katsomassa, millaista työtä Nuorten maailma tekee ja tutustumassa nykyisiin nuorisotyölinjalaisiin Nuorten maailman nettisivuilla.

Share

Eväitä elämääsi