Moi,

Jouduimme tekemään ikävän päätöksen Raamattubreikin perumisesta kiristyvän yhteiskunnallisen ja alueellisen pandemiatilanteen vuoksi. Mietimme erilaisia vaihtoehtoja tapahtuman järjestämiseksi, mutta edes etäkurssi erilaisissa muodoissaan ei näyttänyt tapahtuman yhteisöllisen luonteen vuoksi mielekkäältä.

Olemme tästä tosi pahoillamme. Tiedämme, että tapahtuma on monille tosi tärkeä ja tilanteessa kuvastui se, että helposti olisimme saaneet mukaan tuplaten nyt 80:en rajatun osallistujamäärän.

Kuitenkin, Sinä, joka olit ilmoittautuneiden joukossa, saat option ilmoittautua viikkoa ennen muita tulevan kevään Raamattubreikkiin, joka järjestetään 28.–30.5.2021! Lähetämme tästä tietoa keväämmällä, siis viikkoa ennen ilmoittautumisen aukeamista muille. Toivomme ja rukoilemme, että viimein silloin Breikki voitaisiin toteuttaa.

Pidäthän joka tapauksessa itsesi ja läheistesi hengellisyydestä huolta. Sovi vaikkapa jonkun/joidenkin kanssa päivittäinen/viikottainen yhteinen lyhyt rukoushetki, jossa myös jaatte toisillenne siitä, mitä Jumala on kullekin puhunut. Pituus tällaisissa hetkissä ei ole tärkeää, vaan säännöllisyys. Muistathan myös, että Raamatussa Jumala haluaa itse kohdata sinut. Sitä on siis hyvä lukea, ei päällä, vaan sydämellä, rukoillen. Tärkeintä ei ole, mitä luet, vaan kuka sinut kohtaa.

Kuulisimme myös mielellämme täällä opistolla, jos voimme tuottaa jotakin hengellistä elämääsi tukevaa materiaalia. Voisimmeko esim. järjestää yhteisiä rukoushetkiä etänä? Jotakin hartausmateriaalia? Olemme miettineet monenlaista, mutta tarve pitäisi tulla teiltä, joita varten teemme tätä työtä.

Siunattua adventin aikaa sinulle ja läheisillesi!

– Markus Korri

________________________________

Markus Korri, pastori, TM / Pastor, Master of Theology
Kansanlähetysopiston kurssivastaava / Course Assistant for The Finnish Lutheran Mission College
GSM: 0505651352
markus.korri@sekl.fi
www.kansanlahetysopisto.fi

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä