Nyt uutta Kansanlähetysopiston verkko-opiskelussa!

Kaipaatko hyvää Raamattuopetusta, mutta et pysty muuttamaan Kansanlähetysopistolle? Nyt on myös mahdollisuus aloittaa kokopäiväiset opinnot ohjatusti etänä!

Opinnot koostuvat Kansanlähetysopiston verkkokursseista, striimatuista linjaopetuksista sekä erilaisista itsenäisistä tehtävistä ja ohjatuista keskusteluhetkistä. Tämän lisäksi linjavastaavan johdolla voidaan suunnitella opintoja sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Opiskeluun tarvitset laitteen jolla seurata striimejä ja jolla voit osallistua yhteisiin Teams-tapaamisiin.

Verkkoraamattulinjan syyslukukausi alkaa 30.8.2021 ja kestää aina 17.12.2021 asti. Voit myös opiskella verkkoraamattulinjan mukana sinulle sopivan ajan, joten vielä pääset hyvin mukaan!

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täällä, tai ota suoraan yhteyttä linjavastaavaan

Tutustu tästä Verkkoraamattulinjan opetussuunnitelmaan.

Hintatiedot:

Opiskelu Verkkoraamattulinjalla maksaa 55 €/vko, eli 220 €/kk.

Opiskeluun on mahdollista hakea Kelan opintotukea. Keskimääräinen arvioitu opintotukimäärä kuukaudessa on arviolta n.253 €/kk, mutta jokaisella opiskelijalla opintotuen tarkka määrä lasketaan henkilökohtaisesti. Tästä pääset Kelan opintotukilaskuriin, jolla voit laskea arvion oman opintotukesi suuruudesta. Valitse laskurissa ”Oppilaitos”-kenttään ”kansanopisto”. Opintotuen saaminen edellyttää aktiivista opiskelua ja Kansanlähetyopisto seuraa opiskelijan edistymistä ja on velvollinen raportoimaan Kelalle.

Haku on jatkuva. Hae opintolinjalle tästä:

 

Linjavastaava

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890