Evankelista- ja lähetyskoulutus maahanmuuttajille

varustaa toimimaan
- Suomessa monikulttuurisessa tavoittavassa hengellisessä työssä (seurakuntien ja kristillisen järjestön palveluksessa)
- ulkomailla lähetystyössä (seurakuntien ja lähetysjärjestön lähettämänä)

Lisätietoa: timo.tuikka@sekl.fi /044 5651391

Koulutus varustaa toimimaan Suomessa monikulttuurisessa tavoittavassa hengellisessä työssä (seurakuntien ja kristillisten järjestöjen palveluksessa) ja ulkomailla lähetystyössä (seurakuntien ja lähetysjärjestöjen lähettämänä).

Opintojen rakenne:

• Kaikille yhteinen lähiopetusjakso 4-5 kk
• Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukainen jatko-opiskelu 4-6 kk, joka sisältää käytännön harjoittelua, mentorointia ja lisäopiskelua opiskelijan kanssa yhteisesti sovituilla alueilla (kielellinen, teologinen ja sielunhoidollinen osaaminen, opetustaidot tms.) Jakso sisältää myös säännöllisiä yhteisiä etäkokoontumisia ja päätöskokoontumisen opistolla.

Koulutusta on ollut synnyttämässä laajapohjainen työryhmä (luterilaisen kirkon ja sen järjestöjen sekä vapaiden suuntien edustajia). Koulutuksen toteuttaa Kansanlähetysopisto opintolinjana, johon voi saada opintotukea tai muuta opiskeluun tarkoitettua tukea koko opiskelun ajaksi. Osaamisalueiden tarkemmassa sisällössä huomioidaan opiskelijoiden kulttuuri- ja osaamistausta sekä yksilölliset tavoitteet, jotka selvitetään hakuhaastattelussa. Seuraava evankelista- ja lähetyskoulutus maahanmuuttajille alkaa 13.8.2023.

Lisätietoja ja hakeminen: Timo Tuikka, timo.tuikka@sekl.fi, 044 565 1391.

Tuikka Timo

lähetyslinjan, kansainvälisyyslinjan ja palvelutyölinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

timo.tuikka@sekl.fi

044 565 1391