Jokainen kristitty on Jeesuksen lähettiläs. Tehtävämme on viedä evankeliumi kaikkialle maailmaan. Urheilumissiotiimin näkynä on kertoa Jeesuksesta liikunnan keinoin. Urheilu yhdistää ihmisiä henkisesti sekä kokoaa fyysisesti. Sen kautta tarjoutuu upea mahdollisuus luoda uusia ihmissuhteita ja verkostoja.

Ihmissuhteiden kautta meille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus jakaa elämäämme Jeesuksen seuraajana, rakastaa Raamatun opettamalla tavalla sekä tuoda ihmisiä Sanan äärelle. Urheilun keinoin tehty lähetystyö on yksi tavoittavimmista lähetystyön muodoista. Tule mukaan oppimaan lisää!

 

Urheilumissiotiimissä liikutaan paljon eri lajien parissa, harjoitellaan johtajuus- ja valmennustaitoja sekä sovelletaan niitä lähetystyön tekemisessä. Vietämme myös runsaasti aikaa Jeesuksen kanssa yksin ja yhdessä.

Tiimi antaa valmiuksia tehdä urheilulähetystyötä vapaa-ajalla, erilaisissa organisaatioissa tai ulkomailla lähetyskentällä.

Kesän aikana opetellaan taitoja ja saadaan tietoa moninaisten ryhmien kanssa toimimiseen sekä ikimuistoisten urheiluhetkien järjestämiseen. Kuinka evankeliumi voi näkyä ja olla esillä liikunnan kautta ja sen avulla? Kuinka pelitilanteista saa antoisia niin hengellisesti kuin fyysisestikin?

Urheilumissiotiimissä pääset kokeilemaan urheilulähetystyön tekemistä ulkomailla viikon ajan.

Jos Jeesus, urheilu ja lähetystyö kuulostaa mielestäsi hyvältä triolta, tule viettämään unelmiesi kesä urheilumussiotiimiin! Täällä ideasi, osaamisesi ja luovuutesi pääsevät käyttöön. Sydämellisesti tervetuloa!

 

Tiimi alkaa 1.6. ja päättyy 3.8.2020.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Urheilumissiotiimistä vastaavat: Daniel Koivunen ja Maija Saari
Kysyttävää? Ota yhteyttä
: opisto@sekl.fi