Teatteritreeniä, ideointia, oivalluksia, onnistumisia, esiintymisiä, iloa ja yhteyttä Jeesuksessa. Miltä kuulostaa kesä 2019 näillä eväillä?

Teatteritiimi on Kansanlähetysopiston kesälinja, joka kutsuu kaikenikäisiä esiintymisestä innostuvia ihmettelemään Jumalan toimintaa esittävän taiteen näkökulmasta.

Teatteritiimissä opiskellaan näyttelijäntyötä ammattilaisten johdolla ja valmistetaan esityksiä leireille ja tapahtumiin. Pääset heittäytymään monipuolisesti esittävän taiteen maailmaan ja saat opetusta muun muassa näyttelijäntyössä, improvisaatiossa, puhe- ja fyysisessä ilmaisussa sekä esitysten ideoimisessa ja valmistamisessa. Teatteritaitojen lisäksi opiskellaan Raamattua. Ryttylän maalaismaisemissa on tilaa hiljentymiseen sekä monenlaisia mahdollisuuksia vapaa-aikaan aina beach volleystä uimiseen.

 

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Alaikäraja teatteritiimiin on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: opisto(at)sekl.fi