Kaipaatko hengellistä kasvua ja rohkeutta kehittää omia taiteellisia lahjojasi? Miksi et tekisi unelmasta totta jo ensi kesänä?

Tanssitiimi on Kansanlähetysopiston kesälinja, jossa opiskellaan ammattilaisten johdolla tanssia ja tutkitaan Jumalan sanaa.

Kesän aikana pääset kehittämään taitojasi nyky- ja jazztanssissa sekä kokeilemaan myös muita lajeja kuten balettia ja street-tanssia. Tutustut taiteelliseen työskentelyyn osallistumalla tanssiteosten valmistamiseen ja esittämiseen erilaisissa ympäristöissä. Pääset luomaan monipuolisen katsauksen tanssijan työhön, jonka olennainen osa on kehon kuunteleminen ja sen hyvinvoinnista huolehtiminen.

Pohdimme yhdessä, kuinka ilmaista itseä liikkeellisesti ja viettää aikaa Jumalan kanssa tanssin eri keinoin. Pyrimme ottamaan opiskelijoiden toiveet huomioon ja antamaan tilaa jokaisen omille ideoille.

Tanssin lisäksi opiskelemme Raamattua ja teemme yhteistyötä muiden kesälinjojen kanssa. Ryttylän kauniissa maalaismaisemissa pääset nauttimaan kesän parhaista puolista ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat runsaat. Mukaan tarttuu varmasti ikimuistoisia kohtaamisia ja mahdollisesti myös uusia ystävyyssuhteita.
Aikaisempi tanssitausta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Intoa uuden oppimiseen, liikkumiseen ja luovaan työskentelyyn on kuitenkin hyvä löytyä, sillä tanssipäivät ovat välillä intensiivisiä.

Tiimi alkaa 1.6. ja päättyy 3.8.2020.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tanssititiimistä vastaavat: Linnea Hassila ja Liisa Laihia
Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!
tanssitiimi@sekl.fi
Linnea Hassila: 0451348764
Liisa Laihia: 0404101028

 

Kurkista täältä kesän 2018 Tanssitiimin ja Mediatiimin yhteistuotanto Tässä olen: