Kaipaatko hengellistä kasvua ja rohkeutta kehittää omia taiteellisia lahjojasi? Miksi et tekisi unelmasta totta jo ensi kesänä?

Kesätanssilinja on Kansanlähetysopiston kesälinja, jossa opiskellaan tanssia ja tutkitaan Jumalan sanaa.

Kesän aikana pääset kehittämään taitojasi nykytanssissa sekä jazztanssin eri tyylisuunnissa. Pääset myös kokeilemaan muita lajeja kuten balettia ja street-tanssia. Tutustut taiteelliseen työskentelyyn osallistumalla tanssiteosten valmistamiseen ja esittämiseen erilaisissa ympäristöissä. Pääset luomaan monipuolisen katsauksen tanssijan työhön, jonka olennainen osa on kehon kuunteleminen ja sen hyvinvoinnista huolehtiminen.

Pohdimme yhdessä, kuinka ilmaista itseä liikkeellisesti ja viettää aikaa Jumalan kanssa tanssin eri keinoin. Pyrimme ottamaan opiskelijoiden toiveet huomioon ja antamaan tilaa jokaisen omille ideoille.

Tanssin lisäksi opiskelemme Raamattua ja teemme yhteistyötä muiden kesälinjojen kanssa. Ryttylän kauniissa maalaismaisemissa pääset nauttimaan kesän parhaista puolista ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat runsaat. Mukaan tarttuu varmasti ikimuistoisia kohtaamisia ja mahdollisesti myös uusia ystävyyssuhteita.
Aikaisempi tanssitausta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Intoa uuden oppimiseen, liikkumiseen ja luovaan työskentelyyn on kuitenkin hyvä löytyä, sillä tanssipäivät ovat välillä intensiivisiä.

 

Tiimi alkaa 7.6. ja päättyy 9.8.2021.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. (Huom. opiskelumaksu kattaa opetuksen, ruoat ja majoituksen arkena. Viikonloppuisin emme tarjoa ruokailua, ellei tiimi osallistu silloin jonkin tapahtuman toteuttamiseen.)

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: tanssitiimi@sekl.fi

 

Tiimiä ohjaavat vuonna 2021 Linnea Hassila ja Sofia Jaakkola.

Olen Linnea Hassila. Ammatiltani olen tanssija ja opiskelen tällä hetkellä Savonia-ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi. Olen kiinnostunut liikkeestä sekä siitä, kuinka löytää uusia mahdollisuuksia omasta kehosta. Nykytanssi on erityisen lähellä sydäntäni ja kanssani keskitymmekin kesän aikana nykytanssin tekniikkaan sekä improvisaatioon.

Opettajana olen kannustava ja haluan antaa tilaa myös osallistujien omille oivalluksille. Luojamme kuvina myös me olemme luovia. Kesän aikana tutkimme sitä, kuinka tuo luovuus ilmenee tanssin kautta.

Olen Sofia Jaakkola. Valmistun tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta keväällä 2022. Vapaa-ajallani tanssin lisäksi mm. musisoin ja vietän aikaa ystävieni sekä Luojani kanssa.
Tanssissa minua kiehtoo erityisesti liikkeen estetiikka ja tanssitekninen osaaminen.

Opettajana olen kannustava ja rakkaudellinen. Haastan ja rohkaisen oppilaita tarttumaan yksilöllisiin kehityskohteisiin omista lähtökohdistaan käsin.

Jeesuksen sanat: ”Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo.” (Mark. 9:23) on oma mottoni myös tanssin opiskelussa. Kun harjoittelemme ja uskomme Jumalan mahdollisuuksiin, voimme kehittyä meille annetuissa lahjoissa ja kyvyissä hänen kunniakseen. Tämä pätee molempien, jo pidempään harrastaneiden sekä vasta-alkajien kohdalla.

 

Kurkista täältä kesän 2018 Kesätanssilinjan ja Mediatiimin yhteistuotanto Tässä olen: