Videotuotantoa alusta loppuun: käsikirjoitusta, kuvaamista, leikkaamista sekä live-tuotantoa. Tätä ja muuta Jumalan valtakunnan työssä.

Mediatiimi on Kansanlähetysopiston kesälinja, joka on tarkoitettu kaikille audiovisuaalisesta mediasta kiinnostuneille.

Mediatiimiissä tuotetaan erilaisten projektien kautta korkealaatuista videomateriaalia. Mediatiimi tarjoaa mahdollisuuden oppia kuvauksen teoreettinen puoli ja sen jälkeen hyödyntää uutta tietoa käytännönharjoituksissa. Mediatiimissä oppii tekemällä ja opiskelijat saavat kokeilla audiovisuaalisen median eri osa-alueita löytääkseen oman vahvuutensa. Lisäksi kesälinjalla opiskellaan Raamattua.

Mediatiimin yksi vastuualue ja kesän huipentuma ovat Kansanlähetyspäivät. Mediatiimi hoitaa tapahtuman live-lähetyksen ja vastaa kuva- ja videomateriaalista, jota näytetään tapahtuman aikana päälavalla.

Ryttylän maalaismaisemissa on tilaa hiljentymiseen sekä monenlaisia mahdollisuuksia vapaa-aikaan aina beach volleystä uimiseen.

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: opisto(at)sekl.fi

Turunen Harri

medialinjan linjavastaava

harri.turunen@sekl.fi

044 338 7680