Kesäraamattulinjalla pääset tutustumaan Raamattuusi paremmin ja saat eväitä elämään kristittynä. 

 

Opiskeluun kuuluu opetusta erilaisilla menetelmillä – luennoilla, ryhmässä ja itsenäisesti. Tavoitteena on saada parempi ymmärrys Raamatusta ja siitä, miten sen sanoma on osa elämäämme. Jaat arkesi kesän ajan yhdessä muiden kristittyjen kanssa. Maalaismaisemissa rauhoittumisen lisäksi pääset mukaan aktiiviseen kesätoimintaamme, kuten Kansanlähetyspäiville ja Life-leirille.

Hae kesäraamattulinjalle jo tänään!

Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Tiimi alkaa 6.6. ja päättyy 8.8.2022.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. (Huom. opiskelumaksu kattaa opetuksen, ruoat ja majoituksen arkena. Viikonloppuisin emme tarjoa ruokailua, ellei koko linja osallistu silloin tapahtumaan)

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: daniel.ebeling@sekl.fi

 

Tiimiä ohjaa kesällä 2022 Daniel Ebeling.

Hei! Olen Daniel Ebeling. Asun Espoossa vaimoni ja kahden pienen poikamme kanssa, ja viimeistelen parhaillaan teologian maisteriopintojani. Opintojen myötä olen tullut näkemään, kuinka kristillisen uskonsisällön tuntemisella on merkitystä: hyvä, kristillinen teologia on kaikkea muuta kuin elämälle vierasta – päinvastoin, se on hyvinkin tervehdyttävää ja elämänmakuista. Opiskelemiselle vastapainoa tuovat perhe, lasten kanssa leikkiminen, pianolla soittaminen sekä juoksulenkit. Aiemmin harrastin myös shakkia maajoukkuetasolla.

Kesän viettäminen Ryttylässä Jumalan sanan äärellä on innostavaa. Toivon, että kesän aikana saamme yhdessä kokea ja havaita, kuinka evankeliumi on ”Jumalan voima pelastukseksi jokaiselle, joka uskoo” (Room. 1:16), kuinka Jumalan sana on kauttaaltaan ”hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa” (2. Tim. 3:16) ja kuinka Kristuksessa ovat ”kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä” (Kol. 2:3).