Kesäraamattulinjalla pääset tutustumaan Raamattuusi paremmin ja saat eväitä elämään kristittynä. 

Opiskeluun kuuluu opetusta erilaisilla menetelmillä – luennoilla, ryhmässä ja itsenäisesti. Opittua viedään myös käytäntöön. Tavoitteena on saada parempi ymmärrys Raamatun sanomasta ja millaiseen elämään se meitä opettaa. Jaat arkesi kesän ajan yhdessä muiden kristittyjen kanssa. Maalaismaisemissa rauhoittumisen lisäksi pääset mukaan aktiiviseen kesätoimintaamme, kuten Kansanlähetyspäiville ja Life-leirille.

Hae kesäraamattulinjalle jo tänään! Käsittelemme hakemuksia vuoden 2023 alusta alkaen.

Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Tiimi alkaa 5.6. ja päättyy 4.8.2023.

Koko kesän opiskelevien hinta on 75€/vko. (Huom. opiskelumaksu kattaa opetuksen, ruoat ja majoituksen. Viikonloppuisin emme tarjoa ruokailua, ellei koko linja osallistu silloin tapahtumaan)

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

 

Linjasta vastaa kesällä 2023 Konsta Järviluoma.

Hei!  

Nimeni on Konsta Järviluoma. Olen sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen maisterivaiheessa teologiaa Helsingin yliopistossa Uuden testamentin eksegetiikan pääaineopiskelijana. Kesäsisin tykkään syödä aamupalaa parvekkeella ja leikkiä piilosta puolitoistavuotiaan poikani kanssa.

On huippua päästä viettämään kesä Ryttylässä Kesäraamattulinjan vetäjänä. Raamattu on ihmeellinen kirja, sillä sitä opiskelemalla ei opi vain lisää siitä itsestään, vaan myös koko elämästä. Siinä oppii tuntemaan paremmin itseään, ympäröivää maailmaa ja Jumalaa. Raamattua opiskelemalla me opimme kaikkea tätä, sillä se on Jumalan sanaa meille. Missään muussa kirjassa ei ole yhtä valtavaa aarretta kätkettynä. On siis huippua päästä keskustelemaan ja opettamaan Raamatusta Ryttylään tulevana kesänä!