Huom! Pienimuotoiset ehtoollishetket tauolla vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Joka toinen viikko järjestetään striimatun jumalanpalveluksen jälkeen pieniä ehtoollishetkiä 14:30 alkaen, puolen tunnin välein kappelissa. Ehtoollishetket toteutetaan pienimuotoisina, alle 10 hlön ryhmissä. Pienen osallistujamäärän vuoksi on tärkeää, että ehtoollishetkiin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautumiset jumalanpalvelusyhteisön vastuuhenkilölle Mattias Kaitaiselle joko sähköpostilla tai puhelimella:

mattias.kaitainen@sekl.fi | 0440337890

Ilmoittautuessasi kerro osallistujien määrä ja mihin ajankohtaan haluaisit ilmoittautua. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, on meillä valmius lisätä ehtoollishetkien määrää.

Toteutus:

Ehtoollishetket toteutetaan kappelirakennuksessa sekä tarvittaessa myös monitoimisalissa. Suntio päästää osallistujat ajallaan sisään. Näin kappelissa on kerrallaan vain yksi ryhmä. Sisään mennään kappelin pääovesta ja poistutaan ulos sivuovesta.

Ehtoollishetken toimittaa yksi pastori, joka hoitaa tehtävänsä vain täysin terveenä ja käyttää koko ajan kasvomaskia. Kappelin salissa on myös suojapleksi jonka takaa liturgi jakaa ehtoollisen. Hän myös desinfioi kätensä aina ennen ehtoollisen kattamista ja jakamista.

Pyrimme toteutuksessa noudattamaan annettuja ohjeistuksia.

 

Kaitainen Mattias

Verkkokoulutusvastaava, Kansanlähetysopisto

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890