Tulevat verkkokurssit

Luterilaiset tunnustuskirjat – verkkokurssi 05.03.–29.04.2018 (8 viikkoa). Lähijakso 20.-22.4.2018. 

 

Mitä on luterilaisuus? Miksi juhlimme 500 vuotta sitten syntynyttä reformaatiota? Verkkokurssilla opiskelemme pohdimme mm. näitä kysymyksiä ja monia muita Luterilaisten Tunnustuskirjojen kautta. Opettajina toimivat Jarkko Haapanen ja Mikko Tiira.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Viikoittain kurssin sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Työtavat vaihtelevat itsenäisistä tehtävistä ja testeistä keskusteluun. Koska vuorovaikutteisuus on olennainen osa kurssia, tulisi opiskeluun pystyä käyttämään vähintään pari kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan.

Oppimateriaali

Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa (Tunnustuskirjoja myöten). Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Kurssin hinta: 100 € (työttömät ja opiskelijat 75 €). Kurssimaksu kattaa verkko-opiskelun sekä lähiopetusjakson täysihoito-osuuden Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Lähijaksolla maksetaan vain lähijakson oma kurssimaksu 20 €.

Verkkokurssin lähiopetusjaksona on Apologia Forum Kansanlähetysopistolla Ryttylässä (Opistotie 1, 12310 Ryttylä) 20.-22.4.2018. Verkkokurssin voi suorittaa, vaikkei pääsisikään osallistumaan lähiopetusjaksolle.

Kenelle verkkoraamattukoulun kurssit sopii?

Verkkoraamattukoulu on ihanteellinen peruskurssi hiljattain uskoontulleelle tai sellaiselle kristitylle, jonka Raamattu on jäänyt pölyttymään hyllyyn. Raamattunsa hyvin tuntevat puolestaan voivat valita soveltavia viikkotehtäviä sekä hyötyä ajatustenvaihdosta muiden kurssilaisten kanssa. Tälle kurssille otetaan siten hyvinkin eritaustaisia opiskelijoita yhdessä rikastumaan Jumalan Sanasta ja siitä, että jokaisella on jotakin annettavaa.

Lisätietoja kurssista: verkkokurssivastaava Jarkko Haapanen (jarkko.haapanen@sekl.fi)

Ilmoittautumiseen

Eväitä elämääsi