This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Tulevat verkkokurssit

Luterilaiset tunnustuskirjat – verkkokurssi 11.09.–05.11.2017 (8 viikkoa). Lähijakso 8.-10.9.2017. 

 

Reformaation 500-vuotisjuhlavuoden kunniaksi sukellamme Luterialaisiin tunnustuskirjoihin.  Verkkokurssilla käymme läpi luterilaista oppia tutustumalla tunnustuskirjoihin. Opettajana toimii TM Marko Turunen. Kurssi toteutetaan, mikäli kurssille ilmoittautuu vähimmäismäärä opiskelijoita (8 opiskelijaa).

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Viikoittain kurssin sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Työtavat vaihtelevat itsenäisistä tehtävistä ja testeistä keskusteluun. Koska vuorovaikutteisuus on olennainen osa kurssia, tulisi opiskeluun pystyä käyttämään vähintään pari kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan.

Oppimateriaali

Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Kurssin hinta: 100 €. Kurssimaksu kattaa verkko-opiskelun sekä lähiopetusjakson täysihoito-osuuden Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Lähijaksolla maksetaan vain lähijakson oma kurssimaksu 20 €.

Verkkokurssin lähiopetusjaksona on Tätä on luteriaisuus  tätä se ei ole Kansanlähetysopistolla Ryttylässä (Opistotie 1, 12310 Ryttylä) 8.-10.9.2017.

Kenelle verkkoraamattukoulun kurssit sopii?

Verkkoraamattukoulu on ihanteellinen peruskurssi hiljattain uskoontulleelle tai sellaiselle kristitylle, jonka Raamattu on jäänyt pölyttymään hyllyyn. Raamattunsa hyvin tuntevat puolestaan voivat valita soveltavia viikkotehtäviä sekä hyötyä ajatustenvaihdosta muiden kurssilaisten kanssa. Tälle kurssille otetaan siten hyvinkin eritaustaisia opiskelijoita yhdessä rikastumaan Jumalan Sanasta ja siitä, että jokaisella on jotakin annettavaa.

Ilmoittautumiseen

Eväitä elämääsi