Urheilumissiotiimi

Share

Aurinko porottaa ruskettunutta ihoasi, kun jännität lihaksesi potkuun. Veto kiitää tolppien välistä maaliin. Pyyhit hien kasvoiltasi ja juokset ystäviesi luokse heidän hyväntuuliseen seuraansa. He puhuvat parhaillaan järjestämästänne liikuntariehasta ja miettivät kuinka jokainen lapsi ja aikuinen voisi saada liikunnan kautta hyviä kokemuksia ja kuinka ne voisivat kertoa jotain evankeliumista. Miettimisen arvoinen kysymys totta tosiaan.

Urheilumissiotiimissä liikutaan eri lajien parissa hyvässä hengessä sekä opitaan mitä moninaisimpia lajisovelluksia.

Tiimin tarkotus on antaa valmiuksia tehdä liikuntalähetystyötä erilaisissa organisaatioissa tai ulkomailla lähetyskentällä.

Kesän aikana opetellaan tietoa ja taitoja lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä antoisien urheiluhetkien järjestämiseen. Kuinka evankeliumi voi näkyä ja olla esillä liikunnan kautta ja sen avulla? Kuinka pelitilanteista saa kasvattavia sekä jokaiselle nautinnollisia ja iloisia?

Urheilumissiotiimissä tulet viettämään myös paljon aikaa Jeesuksen kanssa yhdessä ja yksin.

Jos Jeesus, aurinko ja urheilu kuulostaa mielestäsi hyvältä triolta, ei kesällesi löydy parempaa tarkoitusta kuin tulla urheilumissiotiimiin! Täällä ideasi, osaamisesi ja luovuutesi pääsevät käyttöön. Sydämellisesti tervetuloa!

Hakuaika päättyy: 7.5.2017
Alaikäraja 17 vuotta, yläikärajaa ei ole.
Hinta: 70e/viikko, koko kesä 630e.
Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: opisto(at)sekl.fi

Share

Eväitä elämääsi