Tanssitiimi

Kaipaatko hengellistä kasvua ja rohkeutta kehittää omia taiteellisia lahjojasi? Miksi et tekisi unelmasta totta jo ensi kesänä?

Tanssitiimi on Kansanlähetysopiston kesälinja, jossa opiskellaan ammattilaisten johdolla tanssia ja tutkitaan Jumalan sanaa.

Kesän aikana pääset kehittämään taitojasi nykytanssin, baletin ja jazztanssin parissa sekä tutustut taiteelliseen työskentelyyn osallistumalla tanssiteoksen valmistamiseen ja esittämiseen erilaisissa ympäristöissä.

Tavoitteenamme on pohtia yhdessä, kuinka ilmaista itseä liikkeellisesti ja viettää aikaa Jumalan kanssa tanssin eri keinoin. Pyrimme ottamaan opiskelijoiden toiveet huomioon ja antamaan tilaa jokaisen omille ideoille.

Tanssin lisäksi opiskellaan Raamattua. Ryttylän kauniissa maalaismaisemissa pääset nauttimaan kesän parhaista puolista ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat runsaat. Mukaan tarttuu varmasti ikimuistoisia kohtaamisia ja mahdollisesti myös uusia ystävyyssuhteita.

Aikaisempi tanssitausta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Intoa on kuitenkin hyvä löytyä, sillä tanssipäivät ovat pitkiä.

Tuu mukaan, me ootetaan jo kesää!

– Iiris ja Milla

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tanssitiimiä ajatellen, olethan rohkeasti yhteydessä meihin:
tanssitiimi2018(at)gmail.com
Iiris 0456395139
Milla 0505182617

 

Kesto: 4.6-6.8.2018
Hakuaika päättyy: 6.5.2018
Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.
Hinta: 70e/viikko, koko kesä 630e.

Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

 

Hakulomake

Eväitä elämääsi