Tanssitiimi

Share

Tanssitreeniä, ideointia, oivalluksia, onnistumisia, esiintymisiä, iloa ja yhteyttä Jeesuksessa. Miltä kuulostaa kesä 2017 näillä eväillä?

Tanssitiimi on Kansanlähetysopiston kesälinja, joka kutsuu kaikenikäisiä tanssista innostuvia ihmettelemään Jumalan toimintaa esittävän taiteen näkökulmasta.

Tanssitiimissä opiskellaan tanssia ammattilaisten johdolla ja valmistetaan esityksiä leireille ja tapahtumiin. Opiskelijana pääset tutustumaan erilaisiin tanssityyleihin, huoltamaan kehoasi ja suunnittelemaan omia koreografioita. Saat opetusta muun muassa luovasta kehon ilmaisusta, hip hopista, jazzista, latinalaisista tyyleistä ja bollywoodista. Tanssin lisäksi opiskellaan Raamattua. Koko kesä huipentuu Life-taide- ja toimintaleiriin sekä Nuorten Kesä – tapahtumaan 29.7.-7.8.2017. Ryttylän kauniissa maalaismaisemassa on tilaa hiljentymiseen sekä monenlaisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia aina beach volleysta uimiseen. Tule viettämään unohtumaton kesä tanssin parissa!

Hakuaika päättyy: 7.5.2017
Alaikäraja 17 vuotta, yläikärajaa ei ole.
Hinta: 70e/viikko, koko kesä 630e.
Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: opisto(at)sekl.fi

Hakulomake

Share

Eväitä elämääsi