Kesätiimi

 Kesätiimilinja tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä Ryttylän maalaismaisemassa yhdessä muiden kristittyjen kanssa nuorisotyötä tehden.

Kesätiimissä kääritään hihat ylös ja tehdään nuorisotyötä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ja muualla Suomessa. Kiinnostuksesi mukaan saatat päästä mukaan järjestämään ripareita, lasten leirejä, aktioita tms. Taide- ja toimintaleiri Life sekä Nuorten Kesä kuuluvat jokaisen kesätiimiläisen lukujärjestykseen.

Kesätiimissä saat laittaa Luojan suomat arkiset taitosi, musikaalisuutesi, organisointikykysi, luovuutesi ja puhujanlahjasi peliin evankeliumin eteenpäin viemiseksi. Tärkeä osa kesää on myös kasvu kristittynä ja Raamatun opiskelu. Kesätiimi tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden oppia paljon uutta nuorisotyöstä, Jumalasta, itsestäsi, tiimityöskentelystä jne.

Rentoa kesämeininkiä lähetyskeskuksen nuorekkaassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä.

Toivottavasti innostuit ja haet kesätiimiin!

Kesätiimin vetäjänä on viimevuotiseen tapaan Nooa Saari.

Kesto: 4.6-6.8.2018
Hakuaika päättyy: 6.5.2018
Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.
Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Tarvitset suosittelijaksi esim. nuorisotyöntekijän tai muun kristillisen työn työntekijän. Suosituslomakkeen voit ladata koneellesi tästä avautuvan sivun alalaidasta. Tulosta lomake linkistä, anna se suosittelijallesi ja pyydä häntä lähettämään se lomakkeesta löytyvään osoitteeseen.
Kysyttävää? Ota yhteyttä: opisto(at)sekl.fi

Hakulomake

Eväitä elämääsi